ترشی لیته انبه (کمی تند)
در دو وزن
طعم: تندی این ترشی متعادل است تا فرصت چشیدن طعم انبه را نیز داشته باشید.
✔در جای خشک نگهداری شود.
✔ ترجیحا موقع مصرف از قاشق غیر فلزی، استفاده کنید.
✔درب ظرف را طولانی مدت باز نگه ندارید.
✔برای حفظ رنگ، عطر و طعم ترشی در طولانی مدت، بهتر است ظرف ترشی را در جای کم نور یا درون یک کاور قرار دهید.
🔸️نکته مهم:
در صودت کپک زدن ترشی، تمام ترشی غیر قابل استفاده میشود و برداشتن کپک با قاشق چاره ی آن نیست، زیرا سم هایی که به وسیله کپک زدن در ترشی تولید میشود در لایه های پایینی نفوذ میکند و با چشم نیز قابل دیدن نیستند.
انبه سبز، سرکه سفید، سیر، روغن زیتون، نمک، زردچوبه، فلفل و ادویه مخصوص
دیدگاه خود را بنویسید