ترشی انبه تکه ای (بدون فلفل)
در دو وزن
ترش و ملس
انبه کال، سرکه خرما، ادویه ترشی، نمک، سیر
✔️ بهتر است در یخچال یا در محیطی خشک و خنک نگهداری شود.
✔️درب ظرف را طولانی مدت باز نگه ندارید.
✔️برای حفظ رنگ، عطر و طعم ترشی در طولانی مدت، بهتر است ظرف ترشی را در جای کم نور یا درون یک کاور قرار دهید.
🔸نکته مهم:
در صورت کپک زدن ترشی، تمام ترشی غیر قابل استفاده میشود و برداشتن کپک با قاشق چارهی آن نیست. زیرا سم هایی که به وسیله کپک زدن در ترشی تولید میشود در لایه های پایینی نفوذ میکند و با چشم نیز قابل دیدن نیستند.
دیدگاه خود را بنویسید